De Elshof

Boerencamping

Kamperen  en tarieven.

Onze camping is ruim ingericht en dus ideaal voor mensen die zoeken naar rust. Rust op de camping zelf en in de omgeving, waar u ideaal kunt fietsen en wandelen. U heeft vanaf de camping een mooi uitzicht op de Holtense landerijen. Meer informatie over de omgeving kunt u vinden onder 'Omgeving' in het menu.

Onze camping is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie, grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Wij hanteren dus ook de SVR-tarieven.

Prijzen voor 2023 zijn: all. in voor 2 personen incl. toeristenbelasting, elektra, douche en warm water € 20,-- per nacht.


Onze camping heeft 15 plaatsen. Wij hebben onze camping geopend vanaf 1 april tot 31 oktober. Bij alle plaatsen krijgt u 6 ampère elektriciteit.    

Aankomst op de camping vanaf 13.00 uur.                                         

De dag van vertrek graag de plek vrij voor 12.00 uur.


Gratis wifi.

                                      

 

In 2002 hebben wij een groot toiletgebouw gebouwd, met een dames- en herenafdeling. In elke afdeling bevinden zich toiletten en douches, ook zijn er gewone wastafels met een aankleedtafel voor baby's. Aan het toiletgebouw zit een overdekte (af)wasplaats met warm water, een wasmachine en losse centrifuge. Ook is er informatie te vinden over wandel- en fietsroutes en andere activiteiten in de omgeving.

 Voor de kinderen is er een zandbak met klimhuisje, schommel, skelter en tafeltennistafel. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding van de ouders rondkijken op de boerderij tijdens het koeien melken of gewoon tussendoor bij de kalfjes en paarden.Pipowagen te huur


€ 45,- per nacht.

2 nachten of meer € 35,00 per nacht.

Dit is voor 2 personen inclusief toeristenbelasting en bedlinnen.